Dansk Slagerparade 2024

Dansk Slagerparade 2024

Slagerparaden kommer igen til Thisted

Fredag den 23. februar 2023 20.00 i Thisted Musikteater
Hvis du er medlem af Radio Limfjord, Limfjord Mix eller Limfjord Slager kan du købe billetter til kun 195 kroner. Normalprisen er 285 kroner. Køb billet nederst på siden.


Hun sang ”Snart er du mer’ end 17 år” – og både sangen og Anette Klingenberg har holdt hele vejen, fra da hun hittede med den på 70ernes dansktop, og frem til i dag – hvor den har status som en af de største evergreens på den danske popscene. Og mon ikke der også bliver et genhør med ”Mini Max”, når Annette tager på tur – sammen med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg. Den festlige duo er fast inventar på dansktoppens førsteplads – og det skal vi nok få at høre, når holdet letter anker.


Ombord i tour-bussen finder vi også Peter Andersen – og her er det nok bedre at sige ”Drama Queen” eller bare DQ, for så ved alle, at der er tale om vores Melodi Grandprix vinder fra 2007.


Peter væltede huset, da han var med på Dansk Slager Parade for første gang – og han agter at gentage succesen i 2024. Om ”Drama Queen” er på repertoiret igen bliver ikke afsløret før premieren – men vi kan røbe, at den populære drag-sanger har et rigtig godt øje til Birthe Kjær.

Michael Jensen – den korte version er bare Mik – er med igen for at hylde nogle af vores hjemlige croonere.


Traditionen tro er Karin Strand-Holm konferencier, og det er Klaus & Servants, der udover at back’e solisterne op også underholder med egne nye og ældre hits.


Køb billetter her


 

 

 

 

 

Kontakt

Limfjord Slager – en del af Radio Limfjord
Friskolevej 16, Bjergby
7950 Erslev
Telefon: 97723711
Mail: info@limfjordslager.dk